Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 LEI
Total 0,00 LEI

Plăteşte

Newsletter

Bookmark and Share

Site-ul www.PromotionalePeStoc.ro, numit in continuare www.PromotionalePeStoc.ro, este proprietatea  S.C.Seriprint Distribution  SRL, inregistrata in Bucureşti, Str.Mitropolit Grigore,Nr.31, Et.1, Cam.2, 040563, sector 4, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/1098/2006, CUI RO18317398, titulara a contului nr.  RO86INGB0000999901314198 deschis la ING BANK, Agentia Oltenitei, reprezentata de Marian Socol, numita in continuare S.C.Seriprint Distribution  S.R.L.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C.Seriprint Distribution  SRL. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

S.C.Seriprint Distribution  SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.PromotionalePeStoc.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C.Seriprint Distribution S.R.L fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre www.PromotionalePeStoc.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru S.C.Seriprint Distribution  S.R.L sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a S.C.Seriprint Distribution  S.R.L asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului www.PromotionalePeStoc.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C.Seriprint Distribution  S.R.L si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C.Seriprint Distribution  S.R.L.a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.PromotionalePeStoc.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite de
S.C.Seriprint Distribution  S.R.L. pe site-ul www.PromotionalePeStoc.ro, politica de preturi
S.C.Seriprint Distribution  S.R.L isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.PromotionalePeStoc.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv S.C.Seriprint Distribution  S.R.L isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA (24%) si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site in baza ofertelor speciale facute de Seriprint Distribution S.R.L. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari S.C.Seriprint Distribution  S.R.L in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari S.C.Seriprint Distribution  S.R.L.

S.C.Seriprint Distribution  S.R.L. nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, ambalaj etc.), dar nu in mod semnificativ.

Continutul www.PromotionalePeStoc.ro (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor respectivi . Din acest motiv, S.C.Seriprint Distribution  S.R.L nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul www.PromotionalePeStoc.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. S.C.Seriprint Distribution  S.R.L si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specficatiile produselor fara o notificare prealabila.

3. Plata produselor
Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul www.PromotionalePeStoc.ro conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. S.C.Seriprint Distribution  S.R.L isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata, sau prin card de credit sau debit. Dovada platii trebuie trimisa catre S.C.Seriprint Distribution  S.R.L. la adresa de e-mail office@promotionalepestoc.ro sau prin fax, la numarul 021 336.02.26.Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul S.C.Seriprint Distribution  S.R.L.

Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz S.C.Seriprint Distribution  S.R.L. va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei, si va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor, aceasta verificare putand duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate.

4. Livrarea produselor
Livrarea produselor se va face oriunde in tara. S.C.Seriprint Distribution  S.R.L. isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. In momentul confirmarii on-line a comenzii se emite o Factura Proforma in baza careia se efectueaza plata . Dupa reconfirmarea comenzii se va emite o Factura Fiscala care va insoti coletul.Pentru orice comanda lansata si achitata pana in ora 14:30 livrarea produselor va fi facuta in termen de 24h in Bucuresti si in termen de 48h in alta orase din tara unde exista locatii Urgent Curier (a se consulta www.urgent-curier.ro). Plata transportului se va achita conform tarifelor de pe site-ul www.PromotionalePeStoc.ro

Se va aplica un tarif de livrare suplimentar pentru comenzile livrate in locatii unde Urgent Curier nu are sedii sau pentru livrarea in strainatate. Costul suplimentar va fi comunicat clientilor inainte de livrarea produselor comandate.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.Daca comanda este anulata clientul este obligat sa suporte costul transportului de retur al coletului.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare.

Plata ramburs , conform politicii Companiei de Curierat Urgent Curier , nu va da posibilitatea clientului de a deschide coletul decat dupa achitarea catre acesta a contravalorii rambursului.

S.C.Seriprint Distribution  S.R.L isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C.Seriprint Distribution  S.R.L. care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C.Seriprint Distribution  S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de S.C.Seriprint Distribution  S.R.L de la acest client.

5. Promotii si concursuri
S.C.Seriprint Distribution  S.R.L stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

5. Garantia produselor
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente si copie dupa factura fiscala . In cazul in care produsele nu indeplinesc aceste conditii , ele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Garantia oferita pentru produsele prezentate pe site este de 30 de zile din momentul in care clientul primeste coletul. Aceasta garantie isi pierde valabilitatea in cazul folosirii incorecte sau improprii a produsului ( de ex. Expunerea la socuri mecanice / termice, etc. ). Produsele care nu sunt functionale sau prezinta vicii de fabricatie vor fi inlocuite sau se va returna contravaloarea lor cu conditia notificarii in scris , pe adresa de contact : office@promotionalepestoc.ro , in termen de 24 h de la primirea produsului.

S.C.Seriprint Distribution  S.R.L. nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site-ul sau. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina producatorului , importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C.Seriprint Distribution  S.R.L fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de S.C.Seriprint Distribution  S.R.L de la acest client.

Nu se ofera garantie pentru consumabile : minele de pix si de roller, mina creioanelor mecanice, cartusele de cerneala ale stilourilor, gazul brichetelor, hartia din interiorul agendelor, organiserelor si bloc notesurilor, bateriile ceasurilor de orice fel ( in mod normal ceasurile de perete, de birou si de mana se livreaza fara baterie . Exceptie fac produsele in a caror descriere este clar specificat ca includ baterie si tipul acesteia .)

6. Dreptul de returnare a produselor cumparate
Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 10 zile lucratoare cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta
, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 10 zile, numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum (in cazul consumabilelor).

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C.Seriprint Distribution  S.R.L va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

 

 

7. Comentariile utilizatorilor pe site-ul www.PromotionalePeStoc.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul www.PromotionalePeStoc.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. S.C.Seriprint Distribution  S.R.L isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

S.C.Seriprint Distribution  S.R.L nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii S.C.Seriprint Distribution  S.R.L si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul www.PromotionalePeStoc.ro este gazduit de serverele unei terte firme. S.C.Seriprint Distribution  S.R.L nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. S.C.Seriprint Distribution  S.R.L. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.PromotionalePeStoc.ro S.C.Seriprint Distribution  S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.PromotionalePeStoc.ro . Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

9. Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului www.PromotionalePeStoc.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. S.C.Seriprint Distribution  S.R.L detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului www.PromotionalePeStoc.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului www.PromotionalePeStoc.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, S.C.Seriprint Distribution  S.R.L nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

S.C.Seriprint Distribution  S.R.L isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca S.C.Seriprint Distribution  S.R.L are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

12. Politica de confidentialitate
S.C.Seriprint Distribution  S.R.L garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C.Seriprint Distribution  S.R.L pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre S.C.Seriprint Distribution  S.R.L nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@promotionalepestoc.ro, sau prin posta la adresa: Bucureşti, Str. Stefan Hepites, Nr.2, Et.1, 040568, sector 4.
S.C.Seriprint Distribution  S.R.L se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www.PromotionalePeStoc.ro sunt transmise pe cale electronica, S.C.Seriprint Distribution  S.R.L nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, S.C.Seriprint Distribution  S.R.L va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre S.C.Seriprint Distribution  S.R.L.sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului S.C.Seriprint Distribution  S.R.L., abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. S.C.Seriprint Distribution  S.R.L nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

S.C.Seriprint Distribution  S.R.L certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  1. dreptul de a cere S.C.Seriprint Distribution  S.R.L sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
  2. dreptul de a cere S.C.Seriprint Distribution  S.R.L sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  3. dreptul de a cere S.C.Seriprint Distribution  S.R.L sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
  4. dreptul de a cere S.C.Seriprint Distribution  S.R.L. sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@promotionalepestoc.ro, sau prin posta la adresa: Bucureşti, Str.Mitropolit Grigore,Nr.31, Et. 1, Cam.2, 040563, sector 4. www.PromotionalePeStoc.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

S.C.Seriprint Distribution  S.R.L nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. S.C.Seriprint Distribution  S.R.L nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de www.PromotionalePeStoc.ro in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor www.PromotionalePeStoc.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre S.C.Seriprint Distribution  S.R.L a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.PromotionalePeStoc.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.PromotionalePeStoc.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

13. Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.PromotionalePeStoc.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, de pe raza Municipiului Bucuresti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.PromotionalePeStoc.ro , clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C.Seriprint Distribution  S.R.L fata de orice client este valoarea sumei incasate de S.C.Seriprint Distribution  S.R.L de la acest client.

 
Socializare si Prieteni

 http://promotionalepestoc.ro  

Bookmark and Share